Política de Privacitat

El nom de domini infoselva.com pertany a l'empresa Infoselva S.L., i ens prenem de forma molt seriosa i responsablement qualsevol tipus d'informació que ens puguin subministrar els nostres visitants i clients per mitjà dels nostres llocs web. Sota cap circumstància obtenim ni demanem cap tipus d'informació personal sobre els nostres visitants, a excepció de la que ens proporcionin de manera voluntària per mitjà dels nostres formularis de contacte i amb l'únic objectiu i finalitat de millorar els nostres serveis i poder atendre millor les peticions requerides.

Qualsevol informació subministrada romandrà emmagatzemada a un dels nostres servidors amb les finalitats abans esmentades. No venem, compartim ni lloguem la informació obtinguda per aquest mitjà. En qualsevol moment que desitgeu exercir el vostre dret d'accedir, modificar o cancel·lar les dades que ens heu subministrat, podeu fer-ho per mitjà del nostre formulari de contacte, de l'adreça de correu electrònic publicada o per escrit, sempre dirigit al responsable del fitxer a Infoselva SL, Pere Codina i Mont 17, E17310 Lloret de Mar.

Amb la finalitat de millorar el contingut del nostre lloc i la manera com distribuïm la nostra informació, podem recopilar dades informatives de caràcter estadístic sobre l'accès i/o navegació dins d'aquest lloc. Aquesta informació no conté dades de caràcter personal i les que podem recopilar són del tipus: noms de domini des dels quals s'accedeix en aquest lloc, adreces IP des de les quals s'accedeix en aquest lloc, els tipus de navegadors utilitzats per navegar dins d'aquest lloc, els sistemes operatius dels equips que accedeixen als nostres llocs, dates i hores de les visites, pàgines visitades i si cal, la pàgina d'origen.

La nostra empresa podrà divulgar a tercers el contingut d'aquesta informació, sempre de forma consolidada i sense proveir dels detalls de cap usuari en particular. Per raons de seguretat, podem utilitzar aplicacions per rastrejar el trànsit corresponent a la xarxa amb la finalitat d'identificar qualsevol intent d'accès no autoritzat que es pogués exercir sobre els nostres servidors i garantir la seva total funcionalitat als nostres usuaris.